Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 15, 2012

Subscribe buku & magz

Dah lama nak buat entry psl kes nie
Now tgh tngu giliran nak jumpe doc
Pg td tbe2 perasan ada byk bintik2 kat muka & badan, laju2 la aku pg HAT
Tahun lepas bln october lbh kurg ada 1 company TRANS kot xingat
Dia dtg sbb en.sabri JM nak jumpa, so dia amek kesempatan cari klien lain la
Kompeni nie carik klien utk subscribe magazine eg newsweek, times, readers digest, magazine melayu pon ade. Mami baby dgn libur klu xsilap aku ada jgk
Memandangkan aku rs xrugi amek maka aku pon amekla jugak setahun
Lgpon bole tolak tax payment
Tp sampai harinie sehelai magazine pon aku xdapat, n aku call apek yg dtg jumpe aku pon x angkat
Sehinggala semalam apek jack tue dtg lg ofc aku
Ape lagi, jd sasaran la. But being nozie aku xde la maki. Aku tnjuk je la resit dgn namecard dia, and mention aku xdpt lg magazine2 tue sume
Dia kata dia dtg pon sbb ada sorg 'dato pahlawan' yg subscribe jugak tp xdapat2 magazine
Aku rs *panglima* tp dia sebut pahlawan..haha kecut punye psl
Skang case xclosed, haruslah aku suruh dia chck balik kat mana dia hantar magazine tue sume. Address aku bg betol dah
So wait n see lah

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments:

wifenavy said...

ha ha 'pahlawan'.. tingat kes sekolah2 dulu, kadet akak punya nervous nk report ter report 'selamat pagi pahlawan.. kelas.. kekuatan.. seb bek akak and panglima tu je yg dengar..

Nozie Yusof said...

Kecut buat salah ngan panglima & saya sampai salah tersebut 'pahlawan'..nak marah pon xjadi
Haha

ooaea said...

magazine xdapat, tapi duit nye tolak x... :)

Ayudiah said...

Nozie, aku pernah kene. Masa kt UKM dlu. Dpt 3 majalah kononnya utk setahun,byr RM150. Tp haram pon majalah xdpt! Eh,emo lak,huhu.. Ramai lecturer kt ukm tu kene tipu time tu. Bila cll, line dah not available..alamat pd resit tipu rupenya..

Nozie Yusof said...

150 boleh ampun lg ayu, aku punye byk..seb baek aku x amek smpi 3tahun. Yg aku xpaham skang dia dtg balik tue.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails