Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 5, 2010

lebam mata suamiku

kesian muke asben ku..jumaat petang tue papa call bgtau dia kena hantam dgn bola golof. aku pon tak dpt membygkan kekuatan bola tersebut tp gaya dia citer tue mmg dasat gile lah impak dia. sbb nye mase dia bgtau papa dh ade kat HAT Lumut, dikhuatiri patah n kena x-ray
aku?? aku rilex je kat sini.. bodo ke kuar statement mcm tue kalu asben cedera. x senang duduk jugak la aku. pastue dia kata hidung tak patah tp ade la bengkak siket.
sekali ms amik papa kat pudu, sekali muke sudah mcm dlm muvie 'avatar'. kelakar ade kesian pon ade...aku gelak2 je tengok muke mcm tue. complete lah bengkak + lebam sume mcm kena pukul..mesti org ingt gangster kalu jalan2 nie..tue yg dok umah je mase wiken semalam. berani g tesco, itupon kena pakai sunglass nak cover..huhu
naseb baik tak patah cume alignmnt hidung tue dh lari siket..itupon x dpt MC jugak, kalu aku dh meroyan mintak MC kot..huhu

wiken semalam aku sempat gak g Dataran Merdeka sebelom amek papa kat oudu tue. jauh gile aku menapak dr Maju Tower sampai la kat Dataran. exercise gilak2 nie..saje tgk2 sbbnye aku bc blog diyaluna ade bgtau dia bukak booth kat karnival wanita 1 malaysia kat sane. breastshield S3 aku kan dh patah, so nk carik penggantinye la kan. tau dh harga dlm RM 70 mcm tue tp aku lum beli jugak lagik..beli jumper baru fahry je lah kat situ. lain plak yg aku beli

rase sesegar-bugar lepas jalan kaki jauh2 begitu..hahah




5 comments:

~n0rliza 0thman~ said...

kalau aku, mesti pikir..
"weh dasat bini die blasah laki die sampai lebam2..hahaha!!"

heh ko dah gi karnival tu eh..takde rembat CD lunatots ke?

Nozie Yusof said...

tak beli pon..aku tgk2 je.

takut woo tgk muke org lebam, 1st time aku tengok lebam muka live.

Suliana said...

igt nak pegi juga, tapi bz memanjang weken:-(

sian nye cik abg tu.. kena kiss skit, baru cepat baik.haha.. ayat gatal

~n0rliza 0thman~ said...

suliana,
kalau kiss jadi mende lain puler hahaha!!

Nozie Yusof said...

kiss-kiss jugak..dh lame tak balik katanya

akakakaka

=D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails