Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 13, 2010

JJCM : Serai Satay Bar

ermmm...korang tengok tak Jalan-Jalan Cari Makan last sunday??!!!
JJCM mase tue g kat Serai Satay Bar
mule2 aku tatau food-court mane dia terjah
fuh semangat nie nak memergi kan diri kat situ
sbb mcm best je mkn satay ala-ala makan 'ninie-celop-celop' tue tp dlm skala besar!!
sekali dia habaq rupenye kat pavillion
ntah bape lah harganya bila kat pavillion
ermmm....teruskan makan satay kat sebelah stesen petronas ampang je lah
isk
aku dh survey harga kat website serai nie
6sticks + 2condiment stick = RM 9.60 paling murah
kalau kat stesen petronas tue
sebatang rm0.70
dapat la 14 batang camtue
double cost tue
si serai nie declare satay dia besar
besar mane aku tatau lah
sape pernah cube??
nk jugak tue....




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails