Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 2, 2010

perihal radio

*Al-Fatihah buat Allahyarham Din Beramboi. dah beberapa hari since aku drv pg2 aku dpt tau jugak perkembangan terkini Din Beramboi. tapi Allah lebih sygkan dia, maka begitu lah adanya..semuga beliau ditempatkan di kalangan org yang beriman...AMIN*

terlintas nak uat entry pesal radio ape yg korang suke dengar..mostly akan cakap ERA.fm, Hot.Fm, HitZ.fm ataupon latest Suria.fm (yg ade linda.onn tue)

tp sejak dua menjak nie aku mcm dh bertukar selera la sket, myb sbb umor...(akakakakaka). aku suke dengar KL.fm..iye, radio kerajaan nie. heheheh. pedulik le aku nk dengar pe sbbnye lebih optimum didengar telinga..lagu2 dia pon mcm tak semena2 je kuar. maksud tak semena-mena tue cthnye, tibe2 keluar lagu GABAN. ye lagu gaban yg wakata wakata!! hahaha..gelak sorg2 aku dengar lagu tue dlm keta..pastue lagu NURANI yg eisya sengau sket tue nyanyi. mak haih..zaman bile lagu nie glamer??!! ye la era mesti keluar stok wali band la, stacy lah, akim lah, lg plak aril (bluwek!!!...)
DJ nye plak ala-ala menggeikan hati juge..tak ade la buhsan walopon radio kerajaan. sengal juge DJnye. yg paling ok sbb KL.fm nie dia punye laporan trafik amat la tepat compare to ERA or HOT yg aku rase mcm copy-paste je laporan dia hari-hari. ape daaa...tak ade inisiatig nk bg laporan terbaik. KL.fm yg report mmg polis trafik KL yg tgh memantau thru' camera yg memantau trafik 1 KL nie.

yg menggelikan hati sgt2 hari ini DJ radio dia tadik tgh recap psl sejarah penyiaran RTM yang dh 64 tahun. DJ tue tnye kat DJ sorang lg psl 1 animasi yg sgt sinonim dgn RTM mase zaman-zaman 90-an dulu..ala korang mesti ingat yg kartun melayu psl monyet yg mkn cili tue.
'nak jugak nak jugak nak jugak'...
@
'1 2 3 lekuk, jantan betina aku ketuk'

banyak lagi lah..

ade kat you tube tak eh??

tibe2 rase nk tengok balik animasi tue

huargh!!!

3 comments:

irmafittaputri said...

Ko nak lagu gaban tak..laki akunye ringtone tu

Nozie Yusof said...

hahaha..

saje je tue

~n0rliza 0thman~ said...

haku pun dengar kl.fm skarang tak pun red.fm..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails