Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 28, 2010

alahai fahry..


datangkan aura positive aku
heheh
enough with all tensi things
ok

dis week aku berulang dr seremban
lately fahry kejap2 mesti jage waktu mlm
jage mean dia bukan le ajak memain ke
nanes tp mata tertutup
mengongoi la
ubatnye hanyelah nenen sebagai candu tidor balik
dh 3mlm nie
start 0100 ++ dia jage every 1hour
bg 'candu' tidor balik
mcm tue je lah smpi lebih kurg kul 0400 ++
aku kan mcm dh pasang niat nk pose minggu nie
jadiknye aku asyik terlajak sahur
tak sempat nk minum air seteguk pon
kalau dh 1jam sekali aku BF
dengan demand fahry yg tinggi itu
pg2 aku dh rase kekeringan yg amat sgt
sape yg BF myb phm le
mmg rase dahaga je sokmo
dats why le percubaan aku ari isnin tue GAGAL!
pdhal last week aku pose aku ok je
jd aku pon musykil lah dgn pe'el baru fahry
myb dh masuk 8 bulan nie perangai dia dh lain siket
dah makin besar anak mama

cute..
dulu fahry 'bye-bye' genggam gamit je
skang dh buleh 'bye-bye' dgn kaedah yg lebih benar lah
joget-joget pon dh pandai
tp dlm version duduk la
aku takut terlentang je
tp cute!!
but still takmo pegang botol sendiri
aku pon tatau le telahan aku betol ke tak
aku suspect 'kecepatan' fahry meniarap seawal 2bulan
efek kepada 'sense of explore things' with his hands
ye la
sepatutnya ms 2bulan tue habiskan trening pegang-pegang barang
tp udah tiarap nk uat cimane kan
hope fahry membesar dgn sempurna
kalau belom sampai masa tak perlu nk stimulate lebih2
pity ur baby k
*
*
*
*
meleleh leleh air liur, nk tumbuh gigi lg ke?....
skill ape ntah, same ngan ayah dia duduk mcm tue
KING of our HEART!



2 comments:

nurhareza said...

apa pun, fahry mmg cumel..

~n0rliza 0thman~ said...

jgn tensi2.. tengok muka baby sure hilang sumer hehe..(tak membantu =D)..
owh, fi'il fahry tu ala-ala aliff gak.. ke sebab panas ehh..cian pulak kat sitecit tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails