Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, August 26, 2010

sudah kesekian kali...

harinie 16 Ramadhan
semalam aku pg factory visit kat BRAnang
agak menarik jugak kilang tue
kilang LEGO skala BESAR punye
cast cast cast cast
pastue transport ke site
pasang pasang pasang pasang siap!
berdiri teguh la 1 bangunan 2tingkat
bunyiknye mcm senang kan
kita tgk la nnti senang ke tak IBS nie
kengkawan yg kije kat private myb IBS nie dh koman sgt
tp aku mmg baru la nk expose betul2 ngan benda nie
selama nie dengar gitu2 je

gambar tak boley nk amek kat kilang tue
boleh amek ngan produk sendiri jer
nnti ms installation aku kasi korang tengok k
BRAnang dekat ngan Putrajaya kan
jadik nyempatlah acik singgah kat ALAmanda
haha baru gaji lah katakan
ndak ndak mase tgh jln2 tue dpt tau plak dpt 'duit raya'
tp acik nie dh jadik mak
maka sopengnya tak mcm dulu2
yg dapat fahry aje lah
mothercare ngan poney sale
maka...
**
harinie mmg panas yg amats
[hari2 pon panas mcm nie lah kat sini...]
td pas g site[dgn baju batik aku g site arinie..bagussss]
aku singgah kat PERNAMA
pernama nie mcm mini shopping complex kat dlm base
target aku nak beli air2
haha....iye air2
segala produk yg berkaitan ngan air kat dlm pernama mmg murah
sunquick rm8++ je, kalu kat jian kompem rm10++. kdg2 je dpt rm9++ time sale
oleh kerana fahry pon dh minum FM
tengok la harga susu ANMUM sekali
compare tempat lain kat sini mmg muuuuuraaaaahhhhh la
beza ngan kat luar smpi 6hengget
lg 1, beras mmg murah kat dlm nie
tp kene bg no tentera la
itulah gunenye hafal number tentera suami
yg sebut pompuan, tp kuar name lelaki
takpe lah
cashier tue x query pon

sekian
[entry tanpa gambar]
bosan?
jap eh



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails